Και τηλεκοντρόλ το Twitter

Και τηλεκοντρόλ το Twitter Facebook Twitter
0

Το Twitter εγκαινίασε μια καινούργια εφαρμογή, με την οποία οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου μπορούν να αλλάζουν τηλεοπτικά κανάλια με ένα τιτίβισμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το twitter επιτρέπει μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου, την παρακολούθηση προγραμμάτων τηλεόρασης.

Μέσω του See It λοιπόν, του νέου "κουμπιού" που προστέθηκε στο twitter, οι χρήστες παρακολουθούν ζωντανό πρόγραμμα από το κοινωνικό δίκτυο.

Η υποδιευθύντρια υπηρεσιών του Twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το see it αποτελεί τη νέα "διάσταση στην έννοια κοινωνική διαδικτυακή τηλεόραση"

«Κάθε μέρα, το twitter φιλοξενεί συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο σχετικές με διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα που εκείνη την ώρα προβάλλονται ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα. Εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται με τα συγκεκριμένα προγράμματα οπότε είναι δεδομένο ότι αρκετοί επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν» λέει η υποδιευθύντρια.

Για την καινούργια εφαρμογή, το twitter συνεργάστηκε με την Comcast καθώς και την NBCUniversal.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ