Άρση ασυλίας και για τον Παναγιώταρο

Άρση ασυλίας και για τον Παναγιώταρο Facebook Twitter
1

Την άρση ασυλίας και του ήδη υπόδικου Ηλία Παναγιώταρου ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτας, καθώς του αποδίδεται το αδίκημα «της στάσης» το οποίο διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2010 στη Λάρισα, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς. Συγκατηγορούμενοι του κ. Παναγιώταρου είναι ακόμη τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για επεισόδιο που δημιούργησαν τα μέλη της Χ.Α. τον Απρίλιο του 2010, όταν επιχείρησαν πορεία προς το κέντρο της Λάρισας, κάτι που δεν επέτρεψε η αστυνομία, για λόγους ασφαλείας.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν και άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς που τους απώθησαν. Σε βάρος του Παναγιώταρου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της στάσης, ενώ στα τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής, αποδόθηκαν τα αδικήματα της στάσης και της παράνομης οπλοκατοχής.

Η υπόθεση έφτασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον Ιούνιο του 2013, αλλά η δίκη αναβλήθηκε, καθώς υπήρχε η ασυλία του Παναγιώταρου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Πάλι καλά που πέταξαν πέτρες στους μπάτσους,γιατί οι ξυλοδαρμοί βανδαλισμοί και δολοφονίες δεν είναι αρκετά για να ζητηθεί άρση ασυλείας.Μπιούτιφουλ.