LIVE!

Update: Αυτός φέρεται να είναι ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη σε δικαστικό

Update: Αυτός φέρεται να είναι ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη σε δικαστικό Facebook Twitter
0

Update: Αυτός φέρεται να είναι ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη σε δικαστικό Facebook Twitter

Update: Την οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» εμφάνισαν ψευδώς ως αποστολέα, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής,  οι αποστολείς του παγιδευμένου φακέλου που εστάλη σε δικαστικό λειτουργό στο Χολαργό το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φάκελος εστάλη από εξωτερικό γραμματοκιβώτιο και όχι από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Πριν από λίγο το protothema.gr δημοσίευσε φωτογραφίες φακέλου που όπως αναφέρει, είναι αυτός που εστάλη στο δικαστικό από τους άγνωστους δράστες.

 

Update: Αυτός φέρεται να είναι ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη σε δικαστικό Facebook Twitter

Η ψευδής χρησιμοποίηση του ονόματος της γνωστής  ΜΚΟ, οδήγησε τους  "Γιατρούς χωρίς σύνορα", στην έκδοση ανακοίνωσης στην οποία αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ενέργεια αυτή και προαναγγέλλουν τη λήψη μέτρων προκειμένου να προστατευθεί το κύρος της οργάνωσης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Γιατρών χωρίς σύνορα

"Σχετικά με την είδηση που δημοσιεύθηκε χθες από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την οποία φέρεται ότι ο φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος απεστάλη σε ανώτερο δικαστικό λειτουργό που είχε ασχοληθεί με θέματα τρομοκρατίας, είχε διακριτικά γνωρίσματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, διευκρινίζουμε, με την επιφύλαξη της επιβεβαίωσης των σχετικών δημοσιευμάτων από τις αρμόδιες αρχές, ότι το Σωματείο μας ουδεμία σχέση και ανάμιξη έχει με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, το Σωματείο μας θα ζητήσει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα νόμιμα μέτρα προστασίας της οργάνωσης και του κύρους του ονόματός της, καθώς ενέργειες αυτού του είδους ανεξάρτητα από τη σκοπιμότητά τους, βλάπτουν εν γένει το ανεξάρτητο ανθρωπιστικό έργο".


Προηγούμενη ανάρτηση:

Παγιδευμένος φάκελος εξερράγη το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι δικαστικού στο Χολαργό, χωρίς ευτυχώς από την ανάφλεξή του να προσκληθεί κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αξιωματικοί της αστυνομίας λένε ότι η ενέργεια παραπέμπει σε αντίστοιχες επιθέσεις της συνεργασίας FAI-Πυρήνες της Φωτιάς.

Τον φάκελο παρέδωσε στο δικαστικό- που έχει ασχοληθεί με υποθέσεις τρομοκρατίας- μία γειτόνισσά του που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε. Ο δικαστικός υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον φάκελο και τον πέταξε στον αέρα μόλις τον άνοιξε Οταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Οπως αναφέρουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, είναι πανομοιότυπος με άλλους φακέλους οι οποίοι έχουν σταλεί στο πρόσφατο παρελθόν από τη συνεργασία FAI-Πυρήνων της Φωτιάς.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ