Η δευτερότοκη κόρη του Χουάν Κάρλος, πριγκίπισσα Κριστίνα, κλητεύθηκε να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή στις 27 Απριλίου σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται ο σύζυγός της Ινιάκι Ουνδαγάριν, σύμφωνα με το Reuters.
Ο δικαστής Jose Castro υποστήριξε πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Κριστίνα ήταν συνεργός του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για απάτη και υπεξαίρεση του ποσού των 6 εκατ. ευρώ από δημόσια κονδύλια όταν ήταν επικεφαλής φιλανθρωπικού ιδρύματος. «Ο νόμος ισχύει για όλους» συμπλήρωσε ο δικαστής. Η πριγκίπισσα προστέθηκε στην λίστα με τα ενεχόμενα πρόσωπα και θα ανακριθεί για το αδίκημα της "άσκησης επιρροής".
Πρόκειται για μία πρωτοφανή δικαστική ενέργεια εις βάρος της βασιλικής οικογένειας, σε μία Ισπανία που ξεχειλίζει από οργή για την οξεία ύφεση που αντιμετωπίζει αλλά και για τον πολυτελή τρόπο ζωής, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις υποθέσεις διαφθοράς της βασιλικής οικογένειας . Το παλάτι απέφυγε να σχολιάσει τις εξελίξεις.
Διεθνή /
Ισπανία: η κόρη του Βασιλιά Κάρλος σε σκάνδαλο διαφθοράς

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στάθης Μαντζώρος: «Οι πιθανότητες να ξυπνήσει είναι 50–50» λέει ο πατέρας του ηθοποιού

Η Κίνα χτίζει τη «νέα Διώρυγα του Σουέζ» για να ενώσει την Ευρώπη με την Ασία

Η Άννα Γουίντουρ ανακοίνωσε την Κλόε Μαλ ως τη νέα επικεφαλής της αμερικανικής Vogue

Έλον Μασκ: Το tweet του δισεκατομμυριούχου για τον «θάνατο της Ελλάδας»

Αρχαιολόγοι στο Περού ανακάλυψαν τρισδιάστατη «ψυχεδελική» τοιχογραφία 4.000 ετών

σχόλια