Άλογο σε λουκάνικα του ΙΚΕΑ και στη Ρωσία

Άλογο σε λουκάνικα του ΙΚΕΑ και στη Ρωσία Facebook Twitter
1

Ίχνη κρέατος αλόγου εντοπίστηκαν σε λουκάνικα της εταιρίας ΙΚΕΑ στη Ρωσία με αποτέλεσμα η εταιρία να αποφασίσει την απόσυρση του προϊόντος.

"Βρέθηκαν ίχνη που δείχνουν την παρουσία κρέατος αλόγου σε δείγματα λουκάνικων που παράγονται από την (ρωσική) εταιρεία TF Remit", αναφέρει η αλυσίδα σε ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Ρωσία. Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν εντοπίστηκε κρέας αλόγου στα κεφτεδάκια που σερβίρει η εταιρία στα εστιατόρια της στη χώρα. Τα κεφτεδάκια είχαν αποσυρθεί σε 25 χώρες στα τέλη Φεβρουαρίου μετά τον εντοπισμό dna αλόγου και σε αυτά ενώ δεν είχαν αποσυρθεί στη Ρωσία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια