Μεγάλη φωτιά στο Μενίδι σε εργοστάσιο πλαστικών – Ήχησε το 112

ΦΩΤΙΑ ΜΕΝΙΔΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 112 Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο Μενίδι σε εργοστάσιο πλαστικών.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διστάσεις και στην περιοχή ήχησε το 112.

Στο σημείο έσπευσαν- αρχικά- έξι οχήματα με 22 πυροσβέστες καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν και υδροφόρες του ΟΤΑ.

Στη συνέχεια, όμως, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που κλήθηκαν στο σημείο, ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. 

Μεγάλη φωτιά στο Μενίδι: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο πλαστικών

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Το εργοστάσιο πλαστικών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κατάρα, καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η φωτιά επεκτάθηκε σε τρεις επιχειρήσεις με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες. Μάλιστα, οχήματα υπέστησαν ζημιές όταν φωτιά επεκτάθηκε σε διπλανό συνεργείο.

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στην περιοχή έχουν σπεύσει στο σημείο.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM