Δονούσα: Πρόστιμο άνω των 1,7 εκατ. ευρώ σε άνδρα για κακοποίηση ζώων

ΔΟΝΟΥΣΑ ΓΑΤΑ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Πρόστιμο ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ βεβαιώθκε σε έναν 63χρονο άνδρα στη Δονούσα, καθώς καταδικάστηκε για έλλειψη τσιπ και βιβλιάριων υγείας στις 57 γάτες, που είχε περισυλλέξει.

Ο 63χρονο άνδρας στη Δονούσα συνελήφθη τη Δευτέρα και αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων, την ώρα που οι γάτες βρέθηκαν υποσιτισμένες και κλειδωμένες σε περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας του, όπου υπήρχαν παλιά ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόριο, τα οποία δεν λειτουργούσαν πια.

Το πρόστιμο αναμένεται, σύμφωνα με το Mega, να αυξηθεί γιατί θα του βεβαιωθούν παραβάσεις και για βιβλιαρίων υγείας των ζώων, έλλειψη τσιπ. 

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το 2019 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί εκ νέου, καθώς συνέλεγε και βασάνιζε στο Μοσχάτο για συστηματική κακοποίηση ζώων

Τότε, λοιπόν, οι Αρχές είχαν μπει στο διαμέρισμά του, όπου είχαν εντοπίσει αρκετά ζώα εξαθλιωμένα και νεκρά. Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα και τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ταξίδεψε στη Δονούσα, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση εστίασης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM