Επέτειος δολοφονίας Φύσσα: Κλειστοί οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επέτειος δολοφονίας Φύσσα: Κλειστοί οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Facebook Twitter
0

Συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στο Κερατσίνι, με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων από τη δολοφονία του μουσικού από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» παρέμειναν κλειστοί από τις 15:30. Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση και την πορεία είχε οριστεί στις 17:30, στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.

Παράλληλα, τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 14:00 έως τις 23:00 στους Δήμους Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε η στάση και η στάθμευση σε κεντρικές οδούς, όπως οι λεωφόροι Σαλαμίνος, Π. Ράλλη, Π. Φύσσα, καθώς και στις οδούς Τζαβέλλα, Ηλιουπόλεως και Καρακουλουξή.

Η Τροχαία κάλεσε τους οδηγούς να αποφύγουν τη στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόσθετων προβλημάτων στην κυκλοφορία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM