Ρόδος: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη influencer για την «ροζ κοκαΐνη»

Ρόδος: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη influencer για την «ροζ κοκαΐνη» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη influencer από τη Ρόδο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε ποσότητα «ροζ κοκαΐνης». Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, της επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από μήνυση εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, η οποία κατήγγειλε ότι η κατηγορούμενη δεν είχε επιστρέψει όχημα ούτε εξοφλήσει το μίσθωμα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Ρόδου από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο σακουλάκια με ροζ κοκαΐνη βάρους 9,27 γραμμαρίων, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και 100 ευρώ σε μετρητά.

Στην απολογία της, η κατηγορούμενη αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών. Υποστήριξε ότι η ποσότητα προοριζόταν αποκλειστικά για προσωπική χρήση και ότι θα της αρκούσε για περίπου έναν μήνα. Όπως εξήγησε, οδηγήθηκε στη χρήση κοκαΐνης εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και επεισοδίων κατάθλιψης.

Η ίδια ανέφερε επίσης πως οι ζυγαριές δεν προορίζονταν για εμπορία, αλλά τις είχε λάβει μαζί με την τελευταία προμήθεια από άτομο που αποκάλεσε «Τόμι». Τέλος, σημείωσε ότι κράτησε τις ουσίες στο αυτοκίνητο για να μην ανακαλύψει η οικογένειά της την εξάρτησή της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM