Κύκλωμα στην Κρήτη: Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των κατηγορούμενων - «Μη φοβάσαι τίποτα γίγαντα» φώναζαν

Κύκλωμα στην Κρήτη: Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των κατηγορούμενων - «Μη φοβάσαι τίποτα γίγαντα» φώναζαν Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI
0

Στο δικαστήριο Χανίων έφτασαν νωρίτερα το πρωί της τα δύο αδέλφια που φέρονται να είναι οι «εγκέφαλοι» του κυκλώματος στην Κρήτη.

Οι δύο άνδρες έφτασαν στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθούν για το κύκλωμα στην Κρήτη και κατά την είσοδό τους στο Δικαστικό Μέγαρο, συνάντησαν πλήθος κόσμου που βρίσκονταν στο σημείο και τους φώναζε συνθήματα για συμπαράσταση.

«Μη φοβάσαι τίποτα, γίγαντα, σ’ αγαπάμε», φέρεται να φώναζαν κάποιοι στον έναν εκ των δύο αδελφών, που κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και για το σκάνδαλο με την εκποίηση μοναστηριακής περιουσίας στον Σταυρό και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη, μετά από σχεδόν 10 ώρες ολοκληρώθηκαν οι απολογίας των πρώτων 16  κατηγορούμενων, εκ των οποίων έξι προφυλακίστηκαν, εννέα αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους και ένα άτομο έλαβε αναβολή για να απολογηθεί σήμερα, μαζί με ακόμη 17 άτομα.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Χρήστος Πραματευτάκης, ο οποίο ς ήταν παρών στο δικαστήριο, εκτιμά ότι θα είναι ο αριθμός των φερόμενων κατηγορουμένων για την υπόθεση θα είναι τριψήφιος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως πρόκειται για μία «πολύ σοβαρή υπόθεση που είναι σε εξέλιξη με την αστυνομία να έχει κάνει ένα τεράστιο έργο που αποτυπώνεται σε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας».

Με πληροφορίες από cretapost / zarpanews

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM
Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος έλαβε εξιτήριο από το «Λαϊκό» - Σταματά την απεργία πείνας

Ελλάδα / Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος έλαβε εξιτήριο από το «Λαϊκό» - Σταματά την απεργία πείνας

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος συμμετείχε στην κινητοποίηση χωρίς να έχει συγγενική σχέση με τα θύματα, θέλοντας, όπως είχε δηλώσει, να στηρίξει το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή της σορού του γιου του
LIFO NEWSROOM
Αυλώνας: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βρεφονηπιακού σταθμού μετά από καταγγελίες ότι έλειπε τούφα από τα μαλλιά παιδιού

Ελλάδα / Αυλώνας: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βρεφονηπιακού σταθμού μετά από καταγγελίες ότι έλειπε τούφα από τα μαλλιά παιδιού

Η μητέρα κατήγγειλε ότι, παραλαμβάνοντας το παιδί της το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου, διαπίστωσε τραυματισμούς στο κεφάλι και στο χείλος του
LIFO NEWSROOM