Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στη Βρετανία ανήμερα της επετείου του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στη Βρετανία ανήμερα της επετείου του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου πρίγκιπας Χάρι / EPA
0

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στη Βρετανία για μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανήμερα της επετείου θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στα ετήσια βραβεία WellChild στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της τρίτης επετείου από τον θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Η τελετή απονομής τιμά το θάρρος και τα επιτεύγματα σοβαρά ασθενών παιδιών και είναι μια εκδήλωση στην οποία συμμετέχει τακτικά. Είναι προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης από το 2007, και αποτελεί μία από τις λίγες φιλανθρωπίες που έχει διατηρήσει από τότε που αποσύρθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον Ιανουάριο του 2020.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι γνωστό αν κατά την παραμονή του στη Βρετανία, θα επισκεφθεί τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο. Η τελευταία συνάντησή τους ήταν τον Φεβρουάριο του 2024, όταν ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πως υποβάλλεται σε θεραπεία λόγω καρκίνου.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία τον Μάιο του 2024 για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus και ξανά τον Σεπτέμβριο για τα περσινά βραβεία WellChild, δεν συναντήθηκε με τον πατέρα του. Μάλιστα επέστρεψε επίσης στο Λονδίνο τον Απρίλιο, για να παρευρεθεί στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της έφεσης για την αποκατάσταση της ασφάλειάς του, μία υπόθεση την οποία τελικά έχασε.

Την ίδια ώρα οι σχέσεις είναι ανύπαρκτες και με τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τον ίδιο να μην κρύβει την επιθυμία του για επανασύνδεση με την οικογένειά του, δηλώνοντας στο BBC τον Μάιο «θα ήθελα πολύ μια συμφιλίωση με την οικογένειά μου. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να πολεμάμε».

Τέλος, υπενθυμίζεται πως είχαν αναπτυχθεί ελπίδες για επανασύνδεση με τον πατέρα του τον Ιούλιο, όταν εκπρόσωποι τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο, όμως έκτοτε δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο ζήτημα αυτό.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM