Πρότυπα και πειραματικά σχολεία: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών

Πρότυπα και πειραματικά σχολεία: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για απόσπαση σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία έχουν από την Πέμπτη 31 Ιουλίου οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη νέα σχολική χρονιά 2025-2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, οι αποσπάσεις θα έχουν διάρκεια ενός διδακτικού έτους και αφορούν την κάλυψη λειτουργικών κενών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπηρετούν οι ενδιαφερόμενοι.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή έως την Τρίτη 5 Αυγούστου και ώρα 10:00 π.μ., στον σύνδεσμο εδώ.

Τι χρειάζονται οι υποψήφιοι:

  • Τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)
  • Τον αριθμό μητρώου και τον ΑΦΜ τους

Υπενθυμίζεται ότι οι προσκλήσεις των Περιφερειακών Επιτροπών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΠΠΣ), με την αναλυτική κατανομή των κενών ανά σχολείο και Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων ΠΔΕ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM