Κιλκίς: Κάηκαν 70 ζώα από τη φωτιά στους Αγίους Αποστόλους

Κιλκίς: Κάηκαν 70 ζώα από τη φωτιά στους Αγίους Αποστόλους Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Περίπου 70 ζώα υπολογίζεται ότι κάηκαν από τη φωτιά στους Αγίους Αποστόλους, στο Κιλκίς.

Η φάρμα που βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από πυρκαγιά, που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις.

Το μέτωπο δεν άργησε να επεκταθεί στους στάβλους, με αποτέλεσμα να απανθρακώσει περίπου 70 ζώα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι φλόγες έκαψαν ακόμη, τόνους άχυρου και μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων.

Η προσπάθεια των πυροσβεστών για να σβήσει η φωτιά κράτησε όλο το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην κτηνοτροφική μονάδα, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση των αρχών και προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 προς τους κατοίκους της περιοχής.  Στις 20:20 το βράδυ, εκδόθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, λόγω των πυκνών και επικίνδυνων καπνών που είχαν καλύψει την περιοχή.

 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM