Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπέστη τροφική δηλητηρίαση

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπέστη τροφική δηλητηρίαση Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την πρόσφατη επίσκεψη του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ουάσινγκτον / Φωτ.: EPA
0

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου υπέστη τροφική δηλητηρίαση, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν νωρίτερα, ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν παρέστη σήμερα το πρωί στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Λίγο αργότερα, το γραφείο του εξέδωσε την ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι ο Νετανιάχου είναι άρρωστος και τον εξέτασε ο Δρ. Alon Hershko, διευθυντής του τμήματος εσωτερικής ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah - Ein Kerem.

Ο πρωθυπουργός αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας η οποία οφειλόταν σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση, για τις οποίες λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο Hershko διέγνωσε ότι ο πρωθυπουργός πάσχει από εντερική φλεγμονή που προήλθε από την κατανάλωση αλλοιωμένων τροφίμων.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα εργάζεται από το σπίτι, καθώς αναρρώνει.

«Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, ο πρωθυπουργός θα ξεκουραστεί στο σπίτι τις επόμενες τρεις ημέρες και θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις από εκεί», ανακοίνωσε το γραφείο του.

Με πληροφορίες από Times of Israel

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM