Κολωνός: Μεγάλες οι υλικές ζημιές από την φωτιά σε αποθήκη εταιρείας πίσω από τα ΚΤΕΛ

Κολωνός: Μεγάλες οι υλικές ζημιές από την φωτιά σε αποθήκη εταιρείας πίσω από τα ΚΤΕΛ Facebook Twitter
0

Σημαντικές υλικές ζημιές άφησε η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε αποθηκευτικό χώρο εταιρίας με υπολογιστές στον Κολωνό.

Στο σημείο έσπευσαν 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα, που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί σε παρακείμενα κτήρια. Στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν άνδρες της ΕΜΑΚ και υδροφόρες των δήμων Καλλιθέας, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Ραφήνας-Πικερμίου. 

Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στους τέσσερις ορόφους του αποθηκευτικού χώρου αφού τόσο οι φλόγες, όσο και το θερμικό φορτίο που αναπτύχθηκε, κατέστρεψε το εσωτερικό της αποθήκης.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε στις 7:30. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το ισόγειο υπό συνθήκες που θα διερευνήσει το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα. 

Στο σημείο παρέμειναν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM