H «βλάσφημη» χριστιανή Πακιστανή είναι αθώα

H «βλάσφημη» χριστιανή Πακιστανή είναι αθώα Facebook Twitter
0

Η δεκατετράχρονη πακιστανή, η οποία απασχόλησε τη μουσουλμανική κοινότητα, ύστερα από τις κατηγορίες για κάψιμο του κορανιού, κρίθηκε αθώα από δικαστήριο της χώρας .

«Το δικαστήριο διέταξε να ακυρώσει το κατηγορητήριο κατά του κοριτσιού, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον της πια.», ανέφερε ο δικηγόρος της, Rana Abdul Hameed, και συμπλήρωσε ότι «αυτό σημαίνει ότι το κορίτσι έχει αθωωθεί».


Σύμφωνα με το businessweek, o δικαστής αιτιολόγησε την απόφασή του τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας που είδε το κορίτσι να καίει τις σελίδες του ιερού μουσουλμανικού βιβλίου, ενώ η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή όταν αποκαλύφτηκε ότι ο ιμάμης που κατηγόρησε τη δεκατετράχρονη έλεγε ψέματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες στην Ολλανδία - Ο εθνικιστής Βίλντερς προσβλέπει σε νίκη

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες στην Ολλανδία - Ο εθνικιστής Βίλντερς προσβλέπει σε νίκη

Ο Βίλντερς επωφελείται από ένα κύμα υποστήριξης στην Ολλανδία, όπου οι υποσχέσεις του για καταστολή της μετανάστευσης και περιορισμούς στη χορήγηση ασύλου είχαν ήδη αποφέρει κέρδη
THE LIFO TEAM
Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM