Δράμα: Νεκρός ο ορειβάτης που ανασύρθηκε από χαράδρα

Δράμα: Νεκρός ο ορειβάτης που ανασύρθηκε από χαράδρα Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε η ανάσυρση του 40χρονου ορειβάτη από χαράδρα άνω των 500 μέτρων σε δασική περιοχή της Δράμας. Όπως διαπιστώθηκε ο άτυχος άντρας είναι νεκρός.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έπεσε μέσα στη χαράδρα το απόγευμα της Δευτέρας και εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης. Όταν ανασύρθηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο παρθένο δάσος του Φρακτού, στο Παρανέστι, όταν δύο πεζοπόροι δέχθηκαν επίθεση από αρκούδα. Ο ένας κατάφερε να διαφύγει ανεβαίνοντας σε δέντρο και ειδοποίησε τις αρχές μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης.

Δυστυχώς, η επιχείρηση είχε μοιραία κατάληξη για τον 40χρονο. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην περιοχή δυσχέραναν σημαντικά το έργο των διασωστών.

 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM