Κλιντ Ίστγουντ για «συνέντευξη» σε αυστριακή εφημερίδα: Κατασκευασμένη, εντελώς ψεύτικη

ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Facebook Twitter
Ο Κλιντ Ίστγουντ/ ΕΡΑ
0

Δήλωση κατά την οποία ισχυρίζεται ότι πρόσφατη συνέντευξή του είναι κατασκευασμένη, εξέδωσε ο Κλιντ Ίστγουντ.

Αποσπάσματα από μια υποτιθέμενη- σύμφωνα με τον Κλιντ Ίστγουντ- συνέντευξη με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και σκηνοθέτη δημοσιεύτηκαν τις περασμένες ημέρες. Ωστόσο, ο Κλιντ Ίστγουντ δήλωσε ότι δεν μίλησε ποτέ με κανέναν από τη γερμανόφωνη αυστριακή εφημερίδα Kurier.

«Μερικά πράγματα για μένα εμφανίστηκαν πρόσφατα στις ειδήσεις», ανέφερε ο Ίστγουντ σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο Deadline. «Σκέφτηκα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έκλεισα τα 95. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι δεν έδωσα ποτέ συνέντευξη σε μια αυστριακή έκδοση που ονομάζεται Kurier ή σε οποιονδήποτε άλλο συγγραφέα τις τελευταίες εβδομάδες και ότι η συνέντευξη είναι εντελώς ψεύτικη».

Η Kurier εδρεύει στη Βιέννη και κυκλοφορεί περίπου 100.000 αντίτυπα. Δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από την Kurier ή λεπτομέρειες σχετικά με το πώς συντάχθηκε η συνέντευξη. Κάτω από τη συνέντευξη, ένα σημείωμα ισχυρίζεται ότι η εφημερίδα «διερευνά επί του παρόντος το θέμα».

Με πληροφορίες από Guardian

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Διεθνή / Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Η διακοπή λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης απειλεί το ΑΕΠ κατά 7-14 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εργαζόμενοι χάνουν πληρωμές και πολλές πολιτείες προχωρούν σε μήνυση
LIFO NEWSROOM