Συναυλία για τη στήριξη των θυμάτων του τυφώνα "Sandy"

Συναυλία για τη στήριξη των θυμάτων του τυφώνα "Sandy" Facebook Twitter
0

Μεγάλα ονόματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής μεταξύ των οποίων οι Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζον Μπον Τζόβι, Στίβεν Τάιλερ και Κριστίνα Αγκιλέρα, ένωσαν χθες βράδυ τις φωνές τους προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Σάντι.


Η συναυλία μεταδόθηκε απευθείας από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.


Η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία έχει γεννηθεί στο Staten Island, δήλωσε ότι οι καλλιτέχνες θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον κόσμο και ερμήνευσε το τραγούδι «You Are What You Are (Beautiful)».


Το μήνυμα για οικονομική στήριξη των πληγέντων από τον τυφώνα κυκλοφόρησε μέσω τηλεοπτικών δικτύων αλλά και των social media.


Την Πέμπτη, η Walt Disney Co είχε ανακοινώσει δωρεά ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τα θύματα του τυφώνα, ενώ και η Viacom Inc ανακοίνωσε βοήθεια ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς το δήμο της Νέας Υόρκης και τοπικούς οργανισμούς.

Πηγή: Reuters

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM