Δυστύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ποινική δίωξη στη δήμαρχο Κασσάνδρας

Δυστύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ποινική δίωξη στη δημάρχο Κασσάνδρας Facebook Twitter
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική / EUROKINISSI
0

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του δυστυχήματος στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Γιάννη.

Ο Εισαγγελέας Πολυγύρου όπως έγινε γνωστό σήμερα, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, δύο αντιδημάρχων, ενός προϊσταμένου του τμήματος αδειών, δύο μηχανικών και ενός υπαλλήλου για παράβαση καθήκοντος, σχετικά με την υπόθεση του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία και σε βάρος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Σύμφωνα με τη δίωξη, επιρρίπτονται ευθύνες τόσο στη δήμαρχο όσο και στους παράγοντες του δήμου αλλά και τους μηχανικούς, ότι το λούνα παρκ λειτούργησε χωρίς άδεια και με παράνομες διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι το τραγικό συμβάν έγινε τον Αύγουστο του 2024, όταν ο 19χρονος διασκέδαζε με την οικογένειά του και τραυματίστηκε θανάσιμα μπροστά τους, όταν ξεκόλλησε το κάθισμα από το παιχνίδι crazy dance.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM