Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Ρόδο λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Ρόδο λόγω κακοκαιρίας Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Όλα τα σχολεία στη Ρόδο θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τρίτη 1 Απριλίου, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στις Κυκλάδες και άλλα νησιά του Αιγαίου. 

Με απόφαση του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη, τα σχολεία του νησιού όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 1η Απριλίου 2025, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται στην περιοχή, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM