Με Τεντόγλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου η Ελλάδα

Με Τεντόγλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου η Ελλάδα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η World Athletics ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου, τους αθλητές που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο κλειστού της Ναντζίνγκ της Κίνας και το όνομα του Μίλτου Τεντόγλου βρίσκεται εντός της λίστας με τους 576 αθλητές και αθλήτριες (264 άνδρες και 312 γυναίκες).

Συνολικά 127 χώρες θα συμμετάσχουν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξμαχθεί από την 21η έως τις 23 Μαρτίου.

Την ελληνική αποστολή εκπροσωπούν πέντε μέλη, εκτός του Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Πολυνίκη Εμμανουλίδου με τη Δήμητρα Τσουκαλά και η εμποδίστρια Σοφία Ιωσηφίδου.

Ο Έλληνας άλτης έχασε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξαιτίας γρίπης, που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε μακριά από τη διαδικασία των προπονήσεων. 

Τεντόγλου και Καραλής θα αγωνιστούν απευθείας στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Καραλής μετά το χρυσό στο Άπελντοορν θα προσπαθήσει και πάλι να ανέβει στο βάθρο των νικητών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, όπως έκανε πέρυσι στη Γλασκόβη, όπου ήταν τρίτος. Στον τελικό του επί κοντώ θα πάρουν μέρος 13 αθλητές από 11 χώρες και ο αθλητής μας έχει την δεύτερη επίδοση με 6,02 μ., πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις που έκανε φέτος 6,27 μ. και βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ.
 

 
 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμπάνια Μάμντανι κατά της FIFA: «Όχι» στα εισιτήρια Μουντιάλ που ακριβαίνουν ανάλογα με τη ζήτηση

Αθλητισμός / Καμπάνια Μαμντάνι κατά της FIFA: «Όχι» στα εισιτήρια Μουντιάλ που ακριβαίνουν ανάλογα με τη ζήτηση

Στο Μουντιάλ του 2026,  η FIFA θα εφαρμόσει το σύστημα της «δυναμικής τιμολόγησης», μια μέθοδο κατά την οποία η τιμή των εισιτηρίων ανεβαίνει ή πέφτει ανάλογα με τη ζήτηση 
LIFO NEWSROOM
Eurobasket: Κάλεσμα Αταμάν σε τουρκικές αεροπορικές: «Οργανώστε πτήσεις με Τούρκους» για τον ημιτελικό με την Ελλάδα

Αθλητισμός / Eurobasket: Κάλεσμα Αταμάν σε τουρκικές αεροπορικές: «Οργανώστε πτήσεις» για τον ημιτελικό με την Ελλάδα

Ο Αταμάν, σε δήλωσή του στον ανταποκριτή του πρακτορείου Anadolu, τόνισε τη μεγάλη σημασία του ημιτελικού και ανέφερε ότι η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει επιπλέον πτήσεις προς τη Ρίγα
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: ««Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Αθλητισμός / Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: «Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του Eurobasket και ύψωσε ασπίδα για την «γαλανόλευκη» στο ποδόσφαιρο
LIFO NEWSROOM