Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με τη σορό της μητέρας της και δεκάδες γάτες

Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες Facebook Twitter
Φωτ.: zoosos.gr
0

Συνελήφθη 66χρονη αφού μέσα στο διαμέρισμά της, στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια, βρέθηκε το πτώμα της μητέρας της, σε προχωρημένη σήψη.

Αφότου απεβίωσε, έκρυβε το πτώμα της για να μην χάσει τη δυνατότητα να μένει μέσα στο οίκημα το οποίο είχαν παραχωρήσει οικογενειακοί φίλοι στους γονείς της, σύμφωνα με πληροφορίες από το zoosos.gr. Η 66χρονη κατηγορείται πως κακοποιούσε και τις γάτες που ήταν μέσα στο σπίτι της.

Η υπόθεση για την κακοποίηση των ζώων και τον εντοπισμό της σορού αποκαλύφθηκε όταν ο ενοικιαστής του σπιτιού στην Κινέτα όπου έμενε, πριν μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρήθηκε για τα ενοίκια και της έκανε καταγγελία για κακοποίηση κι άλλων γατιών που ζούσαν εκεί σε άθλιες συνθήκες. Τότε η 66χρονη ζήτησε βοήθεια από φιλοζωικό σύλλογο και οι υπεύθυνοι μετά από δύο ημέρες, αντιλήφθηκαν πως έχει άλλα δύο σπίτια στην Αθήνα καθώς και άλλες γάτες στα συγκεκριμένα διαμερίσματα.

Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες Facebook Twitter
Φωτ.: zoosos.gr
Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες Facebook Twitter
Φωτ.: zoosos.gr

Στην αρχή, η 66χρονη τους έλεγε ότι ζούσε με τη μητέρα της που οι ένοικοι είχαν να δουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν οι ένοικοι ειδοποίησαν τις αρχές και ο διαχειριστής μαζί με τον ιδιοκτήτη μπήκαν μέσα στο σπίτι, η 66χρονη αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει το πτώμα της μητέρας της που ήταν σε προχωρημένη σήψη. Μέσα στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί βρήκαν γάτες σε κλουβιά, χωρίς φαγητό και χωρίς νερό για ημέρες.

Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες Facebook Twitter
Φωτ.: zoosos.gr
Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες Facebook Twitter
Φωτ.: zoosos.gr

Το πτώμα βρέθηκε στο διαμέρισμα το Σάββατο 8 Μαρτίου στον οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια. Η συλλέκτρια τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Ψυχιατρική Κλινική για ακούσια νοσηλεία. Αναμένεται η ψυχιατρική της εξέταση.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
THE LIFO TEAM
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM