LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πλέον αγρότης, καλλιεργεί και οδηγεί τρακτέρ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πλέον αγρότης, καλλιεργεί και οδηγεί τρακτέρ Facebook Twitter
Τζορτζ Κλούνεϊ / Φωτογραφία αρχείου.: EPA
0

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζει μια καθημερινότητα που μπορεί να εκπλήσσει πολλούς, αυτή του αγρότη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τη ζωή του με τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, και τα επτάχρονα δίδυμα, Αλεξάντερ και Έλλα, σε συνέντευξή του στους New York Times.

Παρόλο που η οικογένεια Κλούνεϊ έχει σπίτια στην Αγγλία και στο Κεντάκι, η κύρια κατοικία τους αυτές τις μέρες είναι μια φάρμα στη Γαλλία. «Μεγαλώνοντας στο Κεντάκι, το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να φύγω από μια φάρμα, να ξεφύγω από αυτή τη ζωή. Τώρα βρίσκομαι ξανά σε αυτή τη ζωή. Οδηγώ ένα τρακτέρ και κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για μια φυσιολογική ζωή» δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στη συνέντευξη που παραχώρησε. 

Εκτός αγροτικής ζωής, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζει το θεατρικό του ντεμπούτο, όπου θα παίξει το ρόλο του θρυλικού δημοσιογράφου Edward R. Murrow στη σκηνική προσαρμογή της ταινίας του 2005, «Καληνύχτα και καλή τύχη». Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου, έχει ξεκινήσει το κάπνισμα, μια συνήθεια που αποφεύγει λόγω οικογενειακού ιστορικού καρκίνου του πνεύμονα. «Οκτώ θείοι και η θεία μου πέθαναν από καρκίνο του πνεύμονα, είναι σοβαρή υπόθεση» είπε, προσθέτοντας ότι ο πατέρας του, ο δημοσιογράφος Νικ Κλούνεϊ, ήταν ο μόνος που δεν κάπνιζε και τώρα είναι 91 ετών.

Αποκάλυψε επίσης ότι πρόσφατα είχε δοκιμάσει ξανά το μπόουλινγκ μετά από 30 χρόνια και έμεινε έκπληκτος με το πόσο του είχε λείψει. «Είναι παράξενο, όταν μεγαλώνεις νομίζεις ότι μπορείς ακόμα να κάνεις τα πράγματα που κάποτε αγαπούσες», είπε.

Μιλώντας για τα παιδιά του, είπε ότι είναι αυτά που τον κρατούν πραγματικά δραστήριο και νέο. «Όταν τους οδηγώ στο σχολείο, τους αναγκάζω να ακούνε heavy metal γιατί μου αρέσει όταν τραγουδούν», είπε ο ηθοποιός.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM