Λάρισα: Ερευνάται αν η σορός ανήκει στον 39χρονο που αγνοείται από τον Δεκέμβριο

Λάρισα: Ερευνάται αν η σορός ανήκει στον 39χρονο που αγνοείται από τον Δεκέμβριο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Ανδρική σορός, που ερευνάται αν ανήκει στον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, βρέθηκε σε λόφο, στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου στη Λάρισα.

Η σορός, παρότι αρχικά αναφέρθηκε από τοπικά μέσα πως βρέθηκε στον Πηνειό, εντοπίστηκε σε λόφο στην περιοχή του Τυρνάβου, στη Λάρισα. 

Τη σορό, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, εντόπισαν σκυλιά κτηνοτρόφου της περιοχής και στη συνέχεια ο ίδιος ειδοποίησε τις Αρχές.

Η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, για αυτό και θα χρειαστεί εξέταση DNA για να αναγνωριστεί. Ωστόσο μέχρι τώρα, γίνεται προσπάθεια μίας πρώτης ταυτοποίησης από τα ρούχα του.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα στον Πηνειό ποταμό, από τα τέλη Δεκεμβρίου ερευνάται η υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, γιου της εισαγγελέως Πρωτοδικών που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση των Τεμπών.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM