Μοναστηράκι: Εργαζόμενοι του μετρό ξέχασαν ανοιχτά τα ηχεία ανακοινώσεων - Έρευνα από την ΣΤΑΣΥ

Μοναστηράκι: Εργαζόμενοι του μετρό ξέχασαν ανοιχτά τα ηχεία ανακοινώσεων - Έρευνα από την ΣΤΑΣΥ Facebook Twitter
Μετρό/ Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Υπάλληλοι του μετρό στον σταθμό Μοναστηράκι ξέχασαν τα ηχεία ανακοινώσεων ανοιχτά με αποτέλεσμα να ακουστούν όσα έλεγαν μεταξύ τους. 

Σχετικό βίντεο με όσα είπαν οι εργαζόμενοι και άκουσαν οι επιβάτες που βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού του μετρό Μοναστηράκι, δημοσιεύτηκε και στα social. «Δεν ήξερα πού πήγαινα, πήγαινα πάνω μ….α. Το γα...ι ρε», ακούγεται να λέει ο ένας από τους υπαλλήλους. «Όλοι ρε λιώμα ήμασταν σου λέω ρε, εκεί είναι το καλύτερο».

Η ΣΤΑΣΥ, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως σχετικά με «βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη στο διαδίκτυο, είναι σε εξέλιξη από τη ΣΤΑ.ΣΥ εσωτερική έρευνα. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει, πως η συνομιλία που ακούστηκε στον σταθμό Μοναστηράκι, είναι απόσπασμα ιδιωτικής συνομιλίας υπαλλήλων, που δημοσιοποιήθηκε πιθανότατα μετά από εσφαλμένο πάτημα κουμπιού του συστήματος αναγγελιών προς τους επιβάτες. Η διερεύνηση του περιστατικού θα συνεχιστεί και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες».

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM