Συρία: Οι αντάρτες έδωσαν αμνηστία στους στρατιώτες του Άσαντ

Συρία: Οι αντάρτες έδωσαν αμνηστία στους στρατιώτες του Άσαντ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Μία νέα ημέρα φαίνεται πως ξεκινάει στη Συρία, έπειτα από την ξαφνική κατάρρευση του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Ασάντ.

Τώρα, η χώρα καλείται να σχηματίσει μια μεταβατική κυβέρνηση που θα είναι αντιπροσωπευτική όλων των κοινοτήτων στην επικράτεια της και θα μπορεί να συντονίζει τις πολιτικές ανθρωπιστικής βοήθειας, ανασυγκρότησης και ασφάλειας της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Σύριοι αντάρτες, που επί του παρόντος παρελαύνουν στη χώρα, χορήγησαν αμνηστία σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό που κατατάχθηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ανατραπέντος προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο κανάλι των ανταρτών στην πλατφόρμα ανταλλαγής μνημάτων Telegram. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM