Ινδία: 54 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων (video)

Ινδία: 54 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων (video) Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 45 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην πόλη Sivakasi στο ινδικό κρατίδιοΤαμίλ Ναντού.

 

Περίπου 300 άνθρωποι παγιδεύτηκαν μέσα στο εργοστάσιο όταν ξέσπασε η φωτιά, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να βγουν εγκαίρως. Το εργοστάσιο είναι περίπου εννέα χιλιόμετρα από το Sivakasi, το μεγαλύτερο κέντρο κατασκευής πυροτεχνημάτων στη χώρα.

Η φωτιά που ξέσπασε κατά τη  διάρκεια κατασκευής κροτίδων και τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου 2,5 ώρες, προκάλεσε πολλές εκρήξεις πυροτεχνημάτων, καθιστώντας πολύ δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM