Πάτρα: Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του – Στη ΜΕΘ η 43χρονη

Πάτρα: Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του – Στη ΜΕΘ η 43χρονη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της, έπεσε μια 43χρονη στην Πάτρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλεύεται με εκτεταμένα τραύματα στην Εντατική.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στην περιοχή της μαρίνας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου όπου συναντήθηκε το ζευγάρι αλλά ο διαπληκτισμός τους γρήγορα ξέφυγε όταν ο 49χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας με καταγωγή από το Αίγιο, την έσπρωξε με δύναμη.

Αυτή του η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα η 43χρονη να χτυπήσει το κεφάλι της σε κράσπεδο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου δίνει μάχη για την ζωή της, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Ο 49χρονος συνελήφθη, μετά από αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM