ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Δολοφονία σε δομή αστέγων στην Αλεξανδρούπολη- Νεκρός 58χρονος

Δολοφονία σε δομή αστέγων στην Αλεξανδρούπολη- Νεκρός 58χρονος Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokininissi
0

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 58χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε κοντέινερ που χρησιμοποιείται ως δομή αστέγων από τον ΕΟΤ.

Σύμφωνα με την προανάκριση, το θύμα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το πρωί της Τρίτης (29/10) και λογομάχησε με άλλο άτομο που βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της διαμάχης, ο δεύτερος άνδρας φέρεται να έσπρωξε το θύμα, με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει το κεφάλι του σε παράθυρο και να πέσει στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Ο δράστης στη συνέχεια ξάπλωσε και κοιμήθηκε σε κοντινό κρεβάτι, χωρίς να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης του 58χρονου. Το μεσημέρι, άλλοι άστεγοι εντόπισαν το θύμα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε την πράξη του χωρίς δισταγμό και περιέγραψε τις συνθήκες του συμβάντος. Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM