Ισραήλ: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες από επίθεση ενόπλων στη Γιάφα

Ισραήλ: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες από επίθεση ενόπλων στη Γιάφα Facebook Twitter
Φωτογραφία: X / The Informant
0

Για δέκα Ισραηλινούς τραυματίες κάνουν λόγο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά από τα πυρά ενόπλων σήμερα το απόγευμα, με στόχο τη Γιάφα.

Πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος της εφημερίδας Jerusalem Post, μεταφέρουν ότι οι τέσσερις εκ των τραυματιών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Την ίδια ώρα, οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας κάνουν λόγο για «τρομοκρατική επίθεση» στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον δύο άτομα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Ynet.

Η επίθεση σημειώθηκε σε μια στάση του τραμ, στη Λεωφόρο Ιερουσαλήμ. Μέσα αναφέρουν στα social media, ότι πρόκειται για «2τρομοκράτες οπλισμένους με τουφέκια που εντοπίστηκαν να βγαίνουν από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στη Γιάφα πριν ανοίξουν πυρ».

Τέλος, μιλούν για νεκρούς, χωρίς να επιβεβαιώνεται από επίσημες αναφορές. Εικόνες που κυκλοφόρησαν στο X, δείχνουν δύο άντρες να οπλοφορούν, καθώς εξέρχονται από το τραμ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM