Κρήτη: 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του - Το panic button την έσωσε

Κρήτη: 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του - Το panic button την έσωσε Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Unsplash
0

Ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Κρήτη, με θύτη έναν ανήλικο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) σε σπίτι του Ηρακλείου όταν ένας 17χρονος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με τη μητέρα του, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της επιτεθεί βίαια πιάνοντάς την από τον λαιμό και απειλώντας την. Εκείνη, επειδή φοβήθηκε για τη ζωή της, ενεργοποίησε το panic button το οποίο της είχε χορηγηθεί.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 17χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα επίθεσης από τον ίδιο της τον γιο.

Ο 17χρονος πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM