Ιταλία: Φοιτήτρια στην Πάρμα γέννησε, δολοφόνησε και έθαψε δύο μωρά τα τελευταία δύο χρόνια

Ιταλία: Φοιτήτρια στην Πάρμα γέννησε, δολοφόνησε και έθαψε δύο μωρά τα τελευταία δύο χρόνια Facebook Twitter
Η 23χρονη που συνελήφθη για το διπλό έγκλημα / Φωτογραφία: X
0

Συνελήφθη σήμερα το πρωί η εικοσιτριάχρονη φοιτήτρια η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της, έξω από την Πάρμα της Βόρειας Ιταλίας.

Η γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία και απόκρυψη πτωμάτων. Η καθοριστική απόδειξη για να της απαγγελθούν οι κατηγορίες, προήλθε από τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε η φερόμενη ως παιδοκτόνος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, γέννησε και δολοφόνησε το πρώτο παιδί πριν από ένα χρόνο ενώ η δολοφονία του δεύτερου παιδιού ανακαλύφθηκε από τους καραμπινιέρους στις 8 Αυγούστου φέτος -- τα είχε βάλει σε πλαστικές σακούλες και τα είχε θάψει στον κήπο της οικογενειακής της μεζονέτας, στο Τραβερσέτολο, κοντά στην Πάρμα.

Δεν γνώριζαν ότι ήταν έγκυος ούτε οι γονείς της, ούτε ο αρραβωνιαστικός της, επίσης είκοσι τριών ετών. "Επιτέλους" σχολίασε η μητέρα του νέου, όταν πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης της νεαρής γυναίκας.

Οι εισαγγελείς τώρα θέλουν να εξακριβώσουν αν πράγματι δεν υπάρχει κανένας συνένοχος που, άμεσα ή έμμεσα, μπορεί να βοήθησε την φοιτήτρια, πρωταγωνίστρια της φρικιαστικής αυτής ιστορίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ υπό όρους – Οξύνει τη ρητορική του ο Τραμπ

Η ιρανική πλευρά υποστηρίζει ότι η ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διασφαλιστεί με τον τερματισμό των αμερικανικών απειλών και την εφαρμογή νέων διαδικασιών, την ώρα που οι ΗΠΑ διατηρούν υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ακόμη και για κλιμάκωση των επιθέσεων σε περίπτωση μη συμφωνίας
THE LIFO TEAM