Κένυα: Serial killer ομολόγησε τους φόνους 42 γυναικών

Κένυα: Serial killer ομολόγησε τους φόνους 42 γυναικών Facebook Twitter
O Κόλινς Τζουμάισι Καλούσα ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε 42 πτώματα γυναικών στη χωματερή / Φωτογραφία: X (twitter)
0

Ένας serial killer συνελήφθη στην Κένυα και ομολόγησε τους φόνους 42 γυναικών.

Ο κατά συρροή δολοφόνος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό ακρωτηριασμένων πτωμάτων γυναικών σε χωματερή νότια του Ναϊρόμπι, πρωτεύουσας της Κένυας, ανακοίνωσε η αστυνομία. «Σήμερα το πρωί συλλάβαμε τον βασικό ύποπτο», ηλικίας 33 ετών, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών Αμίν Μοχάμεντ. «Έχουμε να κάνουμε με κατά συρροή δολοφόνο, έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε ο Μοχάμεντ.

Ο ύποπτος, ο Κόλινς Τζουμάισι Καλούσα, «ομολόγησε ότι προσέλκυσε, σκότωσε και πέταξε 42 πτώματα γυναικών στη χωματερή», σημείωσε ο ίδιος. Μία ματσέτα, «την οποία κατά τη γνώμη μας χρησιμοποιούσε για να διαμελίσει τα θύματα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του υπόπτου, που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από τη χωματερή, εξήγησε ο Μοχάμεντ.

«Έχουμε και έναν δεύτερο ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του το τηλέφωνο ενός από τα θύματα», συνέχισε, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Τα πρώτα πτώματα διαμελισμένων γυναικών είχαν εντοπιστεί την Παρασκευή σε μια χωματερή. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών, το πρώτο θύμα ήταν η σύζυγος του βασικού υπόπτου, την οποία «στραγγάλισε» και διαμέλισε. Οι ηλικίες των θυμάτων είναι μεταξύ 18 και 30 ετών και δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο, τόνισε ο Μοχάμεντ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM