ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν συναντήσεις στελεχών τους με σκοπό την συνεργασία

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν συναντήσεις στελεχών τους με σκοπό τη συνεργασία Facebook Twitter
Νίκος Ανσρουλάκης - Στέφανος Κασσελάκης/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδώς.Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς», αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την κυβέρνηση για «διακίνηση fake news».  «Ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης» αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους. 
 
Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι  διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του».


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM