Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της Facebook Twitter
Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρό με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό εντοπίστηκε σε χωράφι ένα 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί -χθες Κυριακή- στο χωριό Μυρτιά στην Ηλεία, ενώ 37χρονος θείος του κοριτσιού ομολόγησε τη δολοφονία στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, ο 37χρονος παρέλαβε χθες την 11χρονη και με το ΙΧ του την πήγε σε αγροτική περιοχή όπου και την δολοφόνησε. Σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από πολύωρη ανάκριση, ο 37χρονος ύποπτος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε δολοφονήσει και εγκαταλείψει το νεκρό κορίτσι.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 37χρονος που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 11χρονης είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης το 2017.

Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας, με τραύματα στο λαιμό. 

Ο δράστης είχε καταδικαστεί το 2017 για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης κάτω των 15 ετών και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τη 11χρονη που είχε εξαφανιστεί

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/06, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM