Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ»

Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ» Facebook Twitter
0

«Να ζητήσω συγγνώμη, τα έχω δώσει όλα, είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο. Κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ.» ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις του μετά το χρυσό μετάλλιο στη Ρώμη ο Μίλτος Τεντόγλου. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχτηκε για έκτη φορά - τρίτη συνεχόμενη - πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος. «Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος που ήταν τόσο καλά φτιαγμένος. Είμαι καλύτερος στα σκληρά στάδια, είναι φανταστικό το ταρτάν. Έκανα πολύ καλό αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι αθλήματος» επισήμανε. 

Στην ερώτηση ότι είναι ο καλύτερος τελικός σε άλμα εις μήκος είπε «για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός. Απίστευτη ποιότητα. Είμαστε όλοι κτήνη εδώ πέρα. Και ο Τσέχος που είναι πιτσιρικάς. Ο Πορτογάλος με τα άκυρα, επίσης καλός. Φανταστική δωδεκάδα. Μπράβο σε όλους». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM