Η «προειδοποίηση» του Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που φυλακιστεί

Η προειδοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που φυλακιστεί Facebook Twitter
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τη δίκη του / EPA
0

Η φυλάκισή του θα μπορούσε να φέρει «σε σημείο ρήξης» τους οπαδούς του, προειδοποίησε σήμερα σε συνέντευξή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News σήμερα, προειδοποίησε πως μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί. Ξέρετε, κάποια στιγμή, υπάρχει ένα σημείο ρήξης». Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το Δικαστήριο του Μανχάταν καταδίκασε τον Ντόναλντ Τραμπ και για τις 34 κατηγορίες για πλαστογράφηση επιχειρηματικών αρχείων.

Ωστόσο η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της Στόρμι Ντάνιελς, που αποτελεί την πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνέντευξης, δήλωσε επίσης πως η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεσπά: Φυλακίστε τον Ντόναλντ Τραμπ τώρα

Η Στόρμι Ντάνιελς «απαίτησε» να φυλακιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ, στις πρώτες της δημόσιες δηλώσεις μετά την κατάθεσή της στη δίκη κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου.

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταδικαστεί σε φυλάκιση και σε κάποια κοινωνική εργασία που θα εργάζεται για τους λιγότερο τυχερούς, ή να είναι ο εθελοντής σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών», δήλωσε η 45χρονη Ντάνιελς στην εφημερίδα Sunday Mirror. Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, η οποία πληρώθηκε 130.000 δολάρια ως «νομικά έξοδα» για τη σιωπή της σχετικά με τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, προειδοποίησε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος είναι «εντελώς εκτός πραγματικότητας».

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη» αλλά και δικαιωμένη μετά την  καταδίκη του Τραμπ από τους ενόρκους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως είπε, έδειξε ότι πίστεψαν τη μαρτυρία της. «Το να βρίσκεσαι στο δικαστήριο ήταν τόσο εκφοβιστικό με τους ενόρκους να σε κοιτούν, αλλά χαίρομαι που βγήκαν στο δικαστήριο τα πράγματα που ήθελαν να βγουν και να αποδείξουν, όπως είπα, ότι έλεγα την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχει τελειώσει για μένα. Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα», είπε η Στόρμι Ντάνιελς στην εφημερίδα Sunday Mirror.

Η Ντάνιελς δήλωσε πως εξακολουθεί να κρύβεται γιατί φοβάται για την ασφάλειά της. «Για μένα δεν θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία. Ο Τραμπ μπορεί να αποδείχθηκε ένοχος, αλλά εγώ θα έχω να ζήσω με τη ρετσινιά» σχολίασε, σημειώνοντας πως και οι ένορκοι θα φοβούνται για την ασφάλειά τους. Είπε πως δεν ξέρει ποια θα ήταν η σωστή ποινή για τον μεγιστάνα, αλλά θα πρέπει να είναι μια ποινή «που θα τον σημαδέψει προσωπικά». Η απόφαση για την ποινή του Τραμπ, υπενθυμίζεται πως θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό σε πανεπιστήμιο της Γιούτα

Διεθνή / Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας: «Ο σπουδαίος, και θρυλικός, Τσάρλι Κερκ, είναι νεκρός» - Aνακοίνωσε ότι όλες οι σημαίες στις ΗΠΑ θα κυματίζουν μεσίστιες έως την Κυριακή, προς τιμήν του.
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 41 νεκροί σε μια ημέρα από Ισραηλινά πυρά καθώς συνεχίζεται η εντολή εκκένωσης

Διεθνή / Γάζα: 41 νεκροί σε μια ημέρα από Ισραηλινά πυρά καθώς συνεχίζεται η εντολή εκκένωσης

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, πέντε άτομα πέθαναν από ασιτία το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 404 τον συνολικό αριθμό όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από την πείνα μέσα στους 23 μήνες πολέμου
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Διεθνή / Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Αποκαλυπτικά έγγραφα δείχνουν ότι ο εκδότης της Washington Post, Γουίλ Λιούις, παρείχε μυστικές πολιτικές συμβουλές στον Μπόρις Τζόνσον κατά την πρωθυπουργία του, εγείροντας ερωτήματα για την ανεξαρτησία του και την εμπλοκή των μέσων ενημέρωσης στην πολιτική
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Διεθνή / Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Η Ρόζι Ο’Ντόνελ αποκαλύπτει γιατί δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση της κόρης της, τις απειλές του Τραμπ να της αφαιρέσει την ιθαγένεια και τις δηλώσεις του για «απειλή της ανθρωπότητας»
LIFO NEWSROOM
Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Διεθνή / Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Η αθλήτρια βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, όταν βγήκε στο μπαλκόνι και είδε να σπάνε αυτοκίνητα με φτυάρια και να πετάνε γκαζάκια
LIFO NEWSROOM
Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Διεθνή / Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Πάνω από 200 συλλήψεις στο Παρίσι, φωτιές, μπλοκαρισμένοι δρόμοι και σιδηρόδρομοι, καθώς οι πολίτες ξεσηκώνονται κατά του Μακρόν μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Διεθνή / Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Ο Κιλιτσντάρογλου ενδέχεται να αναλάβει τον έλεγχο του CHP μετά την κρίση με τις εκλογές του 2023, ενώ η νυν διοίκηση και τα ΜΜΕ προκαλούν ένταση και αναστάτωση ενόψει της ακρόασης στις 15 Σεπτεμβρίου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Διεθνή / Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Η Πολωνία ενεργοποίησε το Άρθρο 4 του ΝΑΤΟ μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου της από 19 ρωσικά drones. Διεθνής κατακραυγή, φόβοι για κλιμάκωση και ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας.
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Ο 40χρονος βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στη Βρετανία και πραγματοποιεί επισκέψεις στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που εξακολουθεί να στηρίζει από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου έρχεται στον απόηχο της συνόδου κορυφής στην Κίνα, όπου Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ και Ναρέντρα Μόντι εμφανίστηκαν με κοινό μέτωπο απέναντι στη Δύση
LIFO NEWSROOM