Ρέθυμνο: Πνίγηκε 28χρονος τουρίστας

Ρέθυμνο: Πνίγηκε 28χρονος τουρίστας Facebook Twitter
0

Ένας 28χρονος τουρίστας πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στην παραλία Επισκοπή, στο Ρέθυμνο

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας 28χρονος τουρίστας– άγνωστο πώς – έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία Επισκοπή του Ρεθύμνου. Το άψυχο σώμα του έγινε αντιληπτό από τους λουόμενους ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.


Με πληροφορίες από cretapost.gr

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM