Δήμος Αθηναίων: Απομάκρυνση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων από Κυψέλη, Ψυρρή, Κεραμεικό και Άνω Πατήσια

Δήμος Αθηναίων: Απομάκρυνση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων από Κυψέλη, Ψυρρή, Κεραμεικό και Άνω Πατήσια Facebook Twitter
Φωτογραφία κατά τη διάρκεια ελέγχου / Δήμος Αθηναίων
0

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε διάφορες περιοχές της πόλης, από τον Δήμο Αθηναίων.

Κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 12 μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου από κλιμάκια της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα στην Κυψέλη, στου Ψυρρή, στον Κεραμεικό αλλά και στα Άνω Πατήσια.

Αναλυτικότερα μέσα σε τρεις ημέρες, απομακρύνθηκαν 24 τραπέζια, 56 καρέκλες και 8 σκαμπό από τις οδούς Φωκίωνος Νέγρη, Περσεφόνης, Τριπτολέμου, Βουτάδων, Ύδρας, Επτανήσου, Ιθάκης και Πανδοσίας, καθώς είχαν τοποθετηθεί αυθαίρετα, καταλαμβάνοντας κοινόχρηστο χώρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM