LIVE!

Δημήτρης Κόκοτας: «Αυτή τη στιγμή τον περιμένω να ξυπνήσει» - Όσα είπε η αδερφή του

Δημήτρης Κόκοτας: «Αυτή τη στιγμή τον περιμένω να ξυπνήσει» - Όσα είπε η αδερφή του Facebook Twitter
Δημήτρης Κόκοτας, φωτ.: NDP
0

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε για την κατάσταση υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή διαβεβαιώνοντας ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θα γίνει καλά.  

Η Ελένη Κόκοτα μίλησε στον Alpha για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 28 Μαρτίου. 

Όταν η ρεπόρτερ ρώτησε την Ελένη Κόκοτα για το αν ο αδερφός της έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία, η ίδια απάντησε χωρίς να δώσει λεπτομέρειες αλλά διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα πηγαίνει καλύτερα. 

«Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει», είπε η αδελφή του τραγουδιστή. 

Δημήτρης Κόκοτας: Η στιγμή που κατέρρευσε 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη στις 28 Μαρτίου, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha. 

Στο σημείο έφτασε άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του τραγουδιστή. 

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM