Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία - Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ για 16η μέρα

Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία - Παραμένει διασωληνομένος στη ΜΕΘ για 16η μέρα Facebook Twitter
Δημήτρης Κόκοτας/ Φωτ.: NDP
0

Διασωληνωμένος για 16η ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη, αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοστομία. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, οι γιατροί συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να καταφέρουν να τον αποσωληνώσουν.

«Είναι σταθερός. Αυτά μπορούμε να πούμε, γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Σταδιακά, επειδή είναι άρρωστοι της Μονάδας θέλουν τον χρόνο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη. Ο τραγουδιστής έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

Επιπλέον, η κ. Παγώνη ανέφερε πως υπάρχει όριο στις μέρες που ένας ασθενής μπορεί να παραμείνει διασωληνωμένος και αυτό ανέρχεται από 14 έως 17 ημέρες ανάλογα με την περίπτωση και τον ασθενή, και αυτός είναι και ο λόγος που έγινε τραχειοστομία στον Δημήτρη Κόκοτα. Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια προβών για το show Just the 2 of Us στο οποίο συμμετέχει ως διαγωνιζόμενος, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αφού κάλεσε ασθενοφόρο διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM