Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έσπασε τη βιτρίνα και έκλεψε κατάστημα ρούχων

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έσπασε τη βιτρίνα και έκλεψε κατάστημα ρούχων Facebook Twitter
0

Διάρρηξη σε κατάστημα ρούχων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης της διάρρηξης στον Εύοσομο Θεσσαλονίκης έσπασε τη τζαμαρία του καταστήματος από την πλαϊνή πλευρά, μπήκε μέσα και πήρε χρήματα από το ταμείο. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δείχνει το πώς ο διαρρήκτης έσπασε τη βιτρίνα και μπήκε στο κατάστημα, αναζητώντας αντικείμενα που θα μπορούσε να κλέψει.

Την ίδια ώρα όμως, χτύπησε ο συναγερμός του καταστήματος και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης στο κινητό του τηλέφωνο, όπως και η Αστυνομία. Επιπλέον, ο δράστης έγινε αντιληπτός από έναν ιδιοκτήτη φούρνου που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα, ο οποίος και προσπάθησε να τον πιάσει. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει αλλά από τον πανικό του άφησε πίσω του τα διαρρηκτικά του εργαλεία και πέταξε ορισμένα από τα ρούχα που είχε πάρει μαζί του.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM