ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Το Facebook θα κάνει δημοψήφισμα

Το Facebook θα κάνει δημοψήφισμα Facebook Twitter
0

Το Facebook ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα αναφορικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με το mediagate, πρόσφατη έρευνα του CNBC και του Associated Press αποκάλυψε ότι μόνο, ένα 13% των χρηστών εμπιστεύεται απόλυτα τα προσωπικά του δεδομένα στο κοινωνικό δίκτυο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ανασφάλεια, έχουν παίξει τα αμέτρητα δημοσιεύματα που έχουν εκθέσει την εταιρεία, κατά καιρούς. Οι υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου αποφάσισαν, λοιπόν, να κάνουν τη μεγαλύτερη ψηφοφορία που έχει γίνει ποτέ στο διαδικτυακό κόσμο.

To Sky News, αναφέρει πως η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσω Facebook και θα δώσει στους 900.000.000 χρήστες του ιστότοπου, τη δυνατότητα να ψηφίσουν για το εάν επιθυμούν ή όχι τις αλλαγές που έχει ανακοινώσει η εταιρεία, ώστε να βελτιωθεί και η ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων.

«Θα θέλαμε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία, για να ξέρουμε τι θέλετε εσείς οι ίδιοι», έγραψε ο εκπρόσωπος του Facebook στο blog της εταιρείας.

Τech & Science
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το φως και το μήνυμα μας διαπερνούν»: Ο άνθρωπος που είχε προβλέψει την ψηφιακή μας κάθοδο

Τech & Science / «Το φως και το μήνυμα μας διαπερνούν»: Ο άνθρωπος που είχε προβλέψει την ψηφιακή μας κάθοδο

Ο Μάρσαλ ΜακΛούαν είχε προβλέψει το διαδίκτυο πολύ πριν αυτό εφευρεθεί, καθώς και το πώς τα προσωπικά μας δεδομένα θα συλλέγονταν και θα πωλούνταν — και πιθανώς θα χρησιμοποιούνταν εναντίον μας.
LIFO NEWSROOM