Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κλόνισε τη Νέα Υόρκη

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Νέα Υόρκη/ Φωτ.: Unsplash
0

Σεισμός 4,8 βαθμών ταρακούνησε τη Νέα Υόρκη πριν λίγα λεπτά. Ο σεισμός είχε επίκεντρο κοντά στο Λέμπανον του Νιου Τζέρσεϊ, 40 μίλια δυτικά της Νέας Υόρκης.

Ο σεισμός σημειώθηκε περίπου στις 10:20 π.μ. τοπική ώρα. Ο αντίκτυπος έγινε αισθητός σε όλη τη γύρω περιοχή, όπως το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης έχει ενημερωθεί.

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νέα Υόρκη Facebook Twitter

Άνθρωποι στη Βαλτιμόρη, τη Φιλαδέλφεια, το Κονέκτικατ και άλλες περιοχές της Ανατολικής Ακτής που δεν είναι συνηθισμένες σε σεισμούς ανέφεραν επίσης ότι αισθάνθηκαν το έδαφος να τρέμει.

Η δόνηση ξύπνησε μνήμες από τον σεισμό της 23ης Αυγούστου 2011, ο οποίος ταρακούνησε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους από τη Γεωργία έως τον Καναδά. Με μέγεθος 5,8 βαθμών ήταν ο ισχυρότερος σεισμός που έπληξε την Ανατολική Ακτή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το επίκεντρο ήταν στη Βιρτζίνια.
 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόδραση Κινέζου βαρόνου φαιντανύλης στο Μεξικό προκαλεί κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ

Διεθνή / Απόδραση Κινέζου βαρόνου φαιντανύλης στο Μεξικό προκαλεί κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ

Ο Κινέζος Zhi Dong Zhang, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο φαιντανύλης και ξέπλυμα $150 εκατ., απέδρασε από κατ' οίκον περιορισμό στο Μεξικό, πυροδοτώντας αντιδράσεις στην κυβέρνηση Σέινμπαουμ και εντάσεις με τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM