Νίκος Παππάς: Η Γεροβασίλη κοσμεί τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας θα έπρεπε να είναι εδώ

Παππάς: Η Γεροβασίλη κοσμεί τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας θα έπρεπε να είναι εδώ Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Η Όλγα Γεροβασίλη έχει ρόλο δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς, στηρίζοντας τον νυν πρόεδρο του κόμματος.

«Κοσμεί την παράταξη μας η Γεροβασίλη», είπε ο Νίκος Παππάς, συμπληρώνοντας πως «η Όλγα Γεροβασίλη είναι η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά, κοσμεί το κόμμα μας, πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη». Ο Νίκος Παππάς ωστόσο σχολίασε και την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «θα έπρεπε να είναι εδώ».

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για πεντακάθαρο σχέδιο που θέλει ΣΥΡΙΖΑ με μειωμένη δύναμη την επόμενη των ευρωεκλογών για να μην πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. «Αυτό το σχέδιο πρέπει να το ακυρώσουμε», είπε. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε κριτική στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στο ΚΚΕ.

Παράλληλα πρότεινε λύση που κατά τον ίδιο θα βοηθήσει στο να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κρίση. «Προτείνω να ανασυγκροτηθεί από τη Δευτέρα ένα εκτελεστικό γραφείο που θα πάει το κόμμα μπροστά», είπε ο Νίκος Παππάς και συμπλήρωσε «η ευθύνη του εκτελεστικού γραφείου και του Στέφανου Κασσελάκη θα είναι να έρθουν προτάσεις για μετασχηματισμό του κόμματος».

Παράλληλα πρότεινε να ξεκινήσει η συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές. «Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 ημέρες ως τις ευρωεκλογές για ζητήματα δικά μας; ή στη μάχη απέναντι στη ΝΔ. Πρέπει να επιλέξουμε το δεύτερο. Σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συναγωνιστές. Και κανείς που εκφράζει αντίθετη άποψη δεν τη λέει γιατί θέλει το κακό του κόμματος. Αν επικρατήσει αυτή η λογική θα συρρικνωθεί το κόμμα» τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ