Τζο Μπάιντεν: Πρώτη νίκη για το χρίσμα των Δημοκρατικών- «Θα κάνουμε τον Τραμπ να χάσει ξανά»

Τζο Μπάιντεν: Πρώτη νίκη για το χρίσμα των Δημοκρατικών- «Θα κάνουμε τον Τραμπ να χάσει ξανά» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στη Νότια Καρολίνα, την πολιτεία από την οποία ξεκίνησε ο Τζο Μπάιντεν και πριν από τέσσερα χρόνια την πορεία του προς τον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος κατέγραψε την πρώτη νίκη του στην εκλογική δοκιμασία για το χρίσμα των Δημοκρατικών. 

Σε μια διαδικασία με χαμηλό ποσοστό συμμετοχής, τα αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως ο Τζο Μπάιντεν εξασφάλισε άνετα τη νίκη επί των αντιπάλων του- Ντιν Φίλιπς και Μάριαν Γουίλιαμσον- όπως αναμενόταν. 

Αφού έγινε σαφής η εικόνα του αποτελέσματος των προκριματικών εκλογών στη Νότια Καρολίνα, ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα νικήσει και πάλι τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές. 

«Όπως είπα πριν από τέσσερα χρόνια, αυτή η εκστρατεία είναι για όσους έμειναν πίσω. Αυτό ισχύει και σήμερα. Με πάνω από 14 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και ρεκόρ 24 συνεχών μηνών ποσοστού ανεργίας κάτω 4%, συμπεριλαμβανομένου ιστορικού χαμηλού για την ανεργία των μαύρων Αμερικανών, δεν αφήνουμε κανέναν πίσω», είπε αρχικά ο Αμερικανός πρόεδρος. 

«Οι πολίτες της Νότιας Καρολίνας μίλησαν ξανά και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας βάλατε στον δρόμο για να κερδίσουμε την προεδρία και να κάνουμε τον Ντόναλντ Τραμπ να χάσει ξανά», συμπλήρωσε ο Τζο Μπάιντεν. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM