«Despicable Me 4»: Ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν- Το πρώτο τρέιλερ

«Despicable Me 4»: Τα Minions επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη Facebook Twitter
Φωτ.: IMDB
0

Ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με την τέταρτη ταινία της σειράς «Despicable Me». 

Το πρώτο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας για την τέταρτη ταινία του «Despicable Me» με «ήρωες» τα Minions, δίνει μία πρόγευση από το νέο κεφάλαιο της ζωής του πανούργου Γκρου, με την φωνή του Στιβ Καρέλ, σε σενάριο των Μάικ Γουάιτ και Ντάριο Κεν. 

Οι Κρίστεν Γουίγκ, Μιράντα Κόσγκροβ, Στιβ Κούγκαν, Ντάνα Γκάιερ και Πιερ Κοφέν επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους ενώ η ταινία «καλωσορίζει» δύο νέους κακούς, τον Μαξίμ Λε Μαλ με τη φωνή του Γουίλ Φέρελ και τη σατανική του φίλη Βαλεντίνα, που την «υποδύεται» η Σοφία Βεργκάρα. Στα νέα μέλη περιλαμβάνονται επίσης οι Στίβεν Κόλμπερτ, Τζόι Κινγκ και Κλόι Φίνεμαν. 

Ο Κρις Ρενόντ υπογράφει τη σκηνοθεσία, όπως και τις δύο πρώτες ταινίες - μαζί με τον Πατρίκ Ντελάζ. Σημειώνεται ότι στην πρώτη ταινία ο «απαισιότατος» Γκρου υιοθετεί τρία κορίτσια τις Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες και στη δεύτερη βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Λούσι (με τη φωνή της Κρίστεν Γουίγκ).

Το «Despicable Me 3» το 2017 με την εμφάνιση του Ντρου- του χαμένου δίδυμου αδελφού του Γκρου- σάρωσε το box office παγκοσμίως, ξεπερνώντας σε εισπράξεις το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Στη νέα ταινία, ο Γκρου και η Λούσι καλωσορίζουν στην οικογένεια τον γιο τους, Γκρου Τζούνιορ. Σύμφωνα με το Variety, το «Despicable Me 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM