Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω της κακοκαιρίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο στην Παλλήνη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας.

Αν και αναμένονται αποφάσεις και από άλλους δήμους και την περιφέρεια Αττικής για τα κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας, προς το παρόν , όπως έχει γίνει γνωστό κλειστά θα παραμείνουν τα εξής σχολεία στην Παλλήνη: το 2ο Δημοτικό Παλλήνης, το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης και το 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή. Με απόφαση που πάρθηκε, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της Εύβοιας, ανάλογα με την επέκταση των φαινομένων θα ληφθούν αποφάσεις από το πρωί.

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου με απόφαση δημάρχων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Στην Αττική, η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει κυρίως τα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους οι περιοχές όπου αναμένεται χιονόστρωση είναι οι: Διόνυσος, Εκάλη, Ροδόπολη, Δροσιά, Πεντέλη, Ντράφι, Θρακομακεδόνες, Κρυονέρι, Άνοιξη και Άγιος Στέφανος.

Live η πορεία της κακοκαιρίας

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM