Εξαφάνιση 31χρονου – Μεσολόγγι: Στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Εξαφάνιση 31χρονου – Μεσολόγγι: Στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης αναμένεται να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε λάβει. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά τις εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Τις τελευταίες ημέρες ο κρεοπώλης έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων. Παραμένει το πρόσωπο «κλειδί» για τις Αρχές, ενώ του ασκούνται πιέσεις για να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει. Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο 50χρονος  έπεσε σε αντιφάσεις. Ισχυρίστηκε ότι έχει κενά μνήμης λόγω χρήσης ναρκωτικών πουείχε κάνει αλλά οι εξετάσεις του βγήκαν αρνητικές για ουσίες.

Εξαφάνιση 31χρονου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ το επίκεντρό τους είναι το Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, «οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ειδική ομάδα κατόπιν δικού μας αιτήματος, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη».

Ο δικηγόρος, Κώστας Δημόπουλος εξήγησε πως τα μέλη της εν λόγω ομάδας «ήδη έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, να ψάξουν ακόμα και πηγάδια, αχαρτογράφητα στην περιοχή εκείνη».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM